Linda Te Molder en Dieske Sprenkelder blokkeren voor Vollverijs
Linda Te Molder en Dieske Sprenkelder blokkeren voor Vollverijs Foto: John Rabelink

Corona verstoort de competitiestart van de dames van Vollverijs

Algemeen

Terborg - Dames 1 van volleybalvereniging Vollverijs uit Terborg was er helemaal klaar voor. De eerste wedstrijd van het seizoen tegen angstgegner Wivoc, de nummer 3 van afgelopen seizoen.
Maar corona gooide de deur dicht. Een persoon in de sociale bubble van een speelster van Wivoc moest getest worden op corona en dan verbiedt het protocol dat de wedstrijd gespeeld mag worden.

Het geeft wel aan hoe dun het draadje is en dat in de coronatijd geen enkele wedstrijd zeker is tot het moment dat de eerste bal geslagen is.
Een balletje geslagen is er gelukkig wel. De dames van Orion waren zo goed om een oefenwedstrijd te spelen en een goede test voor beide teams daar ze volgende week elkaar in de competitie tegen komen, maar niets is zeker.
Zeker is wel dat Dames 1 een goede wedstrijd speelde. Niet alles verloopt vlekkeloos en moet er links en rechts wat gepolijst worden maar met een 4-0 overwinning kan trainer Gerrit Palm tevreden zijn. Dominique verzorgde de coaching zoals ze dat ook in de competitie gaat doen. En de nieuwe aanwinsten Linda, Didi en Lianne speelden een belangrijke rol in de overwinning waar vooral de service een sterk wapen blijkt te zijn.
Volgende week gaat het om de punten en worden de kaarten opnieuw geschud en resultaten behaald in het verleden…..
Nu maar hopen dat iedereen gezond blijft.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant