Fragment uit La belle époque. Foto: PR
Fragment uit La belle époque. Foto: PR PR

Najaarssezieon begint met ‘La Belle Époque’ in Filmhuis DRU Industriepark

za 25 sep 2021, 15:02 Algemeen

Het Filmhuis van het DRU Industriepark begint op woensdag 29 september aan het nieuwe (najaars)seizoen met de Franse komische-dramafilm ‘La Belle Époque’ uit 2019, geschreven en geregisseerd door Nicolas Bedos. Met in de hoofdrollen Daniel Auteuil, Guillaume Canet, Doria Tillier en Fanny Ardant.

Over de film: Het leven van zestiger Victor (Daniel Auteuil) raakt ontregeld wanneer succesvol zakenman Antoine hem kennis laat maken met een nieuwe en unieke manier van entertainment. Antoines bedrijf biedt zijn cliënten namelijk de kans om door een combinatie van slimme trucages en het naspelen van gebeurtenissen terug in de tijd te gaan, naar een moment naar keuze.
Victor besluit de meest memorabele week uit zijn leven te herbeleven, de week waarin hij zijn grote liefde voor het eerste ontmoette, veertig jaar eerder.

Filmhuis
Het Filmhuis in Ulft heeft veel voordelen boven andere: goed bereikbaar, gratis en dichtbij parkeren, heerlijke stoelen (in de theaterzaal), digitale projectie en na afloop gezellig borrelen en nakletsen in het gezellige grand café Het Schaftlokaal.
Vanaf 25 september werkt het DRU Industriepark met een coronatoegangsbewijs.
La Belle Époque is geschikt voor 12 jaar en ouder. De film begint om 20.00 uur. Tickets kosten acht euro, inclusief online bestelkosten van 0,75 euro per ticket. Reserveren kan via de website, e-mail info@dru-industriepark.nl of telefonisch 0315-200150.
Twee weken later, op woensdag 6 oktober, wordt de film Summerland vertoond.


dru-industriepark.nl