Fruitbox voor leden van SBOIJ. Foto: PR
Fruitbox voor leden van SBOIJ. Foto: PR PR

Bestuur SBOIJ bezoekt leden niet met lege handen

vr 24 sep 2021, 13:17 Algemeen

Varsseveld - Toen in juni de versoepelingen van de coronamaatregelen werden aangekondigd, heeft het bestuur van de Senioren Bond Oude IJsselstreek (SBOIJ) de organisatie van haar activiteiten weer opgepakt. Voor woensdag 21 juli werd een gezellige middag bij het Hofshuus gepland en voor woensdag 15 september de jaarlijkse busreis.

Twee activiteiten waar de leden zich enorm op verheugden. Maar zoals we allen weten, de versoepelingen werden weer teruggedraaid. Het gevolg was dat beide activiteiten weer uit het programma moesten worden gehaald.
“Een enorme teleurstelling”, aldus secretaris Jan Meerdink.
Om de teleurstelling enigszins te verlichten, heeft het bestuur daarop besloten alle leden op woensdag 15 september te bezoeken en hen als alternatief voor de reis een vitaminerijke attentie in de vorm van een fruitbox aan te bieden, om zo gezond en gesterkt de winter tegemoet te gaan.
Meerdink: “De attentie is door de leden zeer goed ontvangen en bijzonder gewaardeerd.”

Fietsen en wandelen
In juni is ook weer gestart met wandeltochten en fietstochten. “Vele leden doen aan deze activiteiten mee en genieten ervan. Bij deze buiten activiteiten vormde de anderhalve meter maatregel geen belemmering”, meldt de secretaris.

Themadagen
Nu de verplichte anderhalve meter maatregel is vervallen starten de leden in oktober ook weer met de themamiddagen, te beginnen met een algemene ledenvergadering op woensdag 27 oktober. “En zo hopen we, ijs en corona dienende, weer in ons normale ritme te komen.”

Informatie
Met speciale vragen kunnen belangstellenden zich in verbinding stellen met secretaris Jan Meerdink, 0315-840044.
Voor meer informatie over het programma zie de website.


www.sboij.nl