Vlnr: COO 247TailorSteel Frank Gelen, de Consul-Generaal in Duitsland Paul IJmkers, CEO 247TailorSteel Carl Berlo, burgemeester van Langenau Daniel Salemi en Hoofd verkoop Duitsland 247TailorSteel Guido Schumacher.
Vlnr: COO 247TailorSteel Frank Gelen, de Consul-Generaal in Duitsland Paul IJmkers, CEO 247TailorSteel Carl Berlo, burgemeester van Langenau Daniel Salemi en Hoofd verkoop Duitsland 247TailorSteel Guido Schumacher. klaus-peter berg

247TailorSteel start bouw van nieuwe fabriek in Langenau

vr 24 sep 2021, 16:11 Algemeen

VARSSEVELD - Op 23 september is 247TailorSteel, de toonaangevende ‘slimme’ fabrikant voor op maat gesneden metalen platen, buizen en kantdelen, officieel gestart met de bouw van de nieuwe productiefaciliteit in Langenau, tussen Stuttgart en Munchen. 

“Met de bouw van onze nieuwe vestiging in Langenau versterken we onze positie in de markt en brengen we meer mogelijkheden voor onze klanten in Zuid-Duitsland en Oostenrijk.”, zegt Carl Berlo, CEO van het bedrijf, waarvan de hoofdvestiging in Varsseveld is gevestigd.
Op deze dag waren onder meer de Consul-Generaal in Duitsland, Paul IJmkers, burgemeester van Langenau, Daniel Salemi en de CEO van 247TailorSteel Carl Berlo aanwezig. Tijdens het officiële programma is de schop daadwerkelijk in de grond gezet en hiermee het officiële startsein gegeven voor de bouw van de nieuwe vestiging.

Volledig eigen machinepark
De nieuwe vestiging zal naar verwachting in de najaar van 2022 volledig operationeel zijn. Op een productieoppervlakte van 15.000 vierkante meter zullen gefaseerd twaalf lasersnijmachines, tien buislasers en twaalf kantbanken worden geïnstalleerd. Daarmee gaan de klanten van 247TailorSteel in Zuid-Duitsland en Oostenrijk profiteren van nog betere service en nog snellere levering. ‘247TailorSteel gebruikt een volledig eigen machinepark. Dankzij ons zelf-ontwikkelde Sophia®-portaal kunnen klanten 24 uur per dag, 7 dagen per week online bestellingen plaatsen, ontvangen zij offerte binnen één minuut én krijgen zij hun producten binnen 48 uur geleverd’, aldus Berlo.
247TailorSteel is de toonaangevende ‘slimme’ fabrikant van op maat gesneden metalen platen, buizen en kantdelen in Europa.

www.247tailorsteel.com