Het inschrijvingsbureau vorig jaar, voorafgaand aan de laatst gelopen tocht. Foto: PR
Het inschrijvingsbureau vorig jaar, voorafgaand aan de laatst gelopen tocht. Foto: PR

Eerste lustrum van Varsseveldse Wandeltocht

zo 17 okt 2021, 10:25 Algemeen

VARSSEVELD - Met een vertraging van ruim anderhalf jaar, vanwege corona, vindt eindelijk de Varsseveldse Wandeltocht weer plaats zoals deze jaarlijks wordt georganiseerd door het Varssevelds Mannenkoor in samenwerking met de Koninklijke Wandelbond Nederland. 

Gewoonlijk is de tocht op de eerste zondag van maart, maar dit jaar is gekozen voor zondag 24 oktober en en dan is tevens het eerste lustrum.
Er is keuze uit de afstanden 25, 18, 13 en 10 kilometer en inschrijving en start is mogelijk vanaf 8.00 uur in de kantine van sportcentrum van Pallandt in de van Pallandtstraat 4 in Varsseveld.
Nieuw zijn dit jaar de korte afstanden van vier en zes kilometer en de tocht van vier kilometer is speciaal voor kinderen onder begeleiding van (groot)ouders uitgezet met een dierenjacht speurtocht. De inschrijvingen en start van deze korte afstanden is mogelijk vanaf 9.00 uur bij koffieboerderij Groot Nibbelink, Nibbelinklaan 4 in Sinderen.
Het inschrijfgeld bedraagt per deelnemer vier euro, maar is voor kinderen tot 12 jaar gratis. Leden van de KWBN betalen drie euro. Voorinschrijving en informatie via de site.


varseveldsmannenkoor.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Gelderse Post