De prijswinnaars en Miranda Bussink. Foto: PR
De prijswinnaars en Miranda Bussink. Foto: PR PR

In de prijzen met Decemberactie

Algemeen

VARSSEVELD - In Varsseveld is op 20 november de jaarlijkse Decemberactie van de Varsseveldse Ondernemers Vereniging (V.O.V.) weer van start gegaan.

De kassabonnen van alle aankopen in dit dorp kunnen verzameld worden in de welbekende roze met blauwe enveloppen en zodra er een totaalbedrag van 50 euro is behaald, kan de envelop ingeleverd worden. De actie duurt zes weken en iedere week zijn er drie gelukkige winnaars die V.O.V. cadeaubonnen ontvangen van respectievelijk 200, 100 en 75 euro.
De gelukkige winnaars van de eerste trekking werden uitgenodigd bij Kook van jou, de delicatessenwinkel van Miranda Bussink die sinds kort aan de Schoolstraat 2b in Varsseveld is gevestigd. Haar producten haalt ze het liefst zo lokaal mogelijk. De ambacht, passie en liefde voor het vak proef je in deze producten terug. Ze zijn uitermate geschikt voor het maken van een leuk, lekker en origineel cadeaupakket. Daarnaast kun je er ook ingrediƫnten halen om een Wereldse maaltijd te bereiden van over de grens. Miranda (rechts op de foto) trakteerde de drie dames ook nog op een doosje bonbons.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant