Afbeelding
Hermien Hoitink

Buurtbuschauffeur Wessel Dondergoor laatste rit Arriva -lijn 194

Algemeen

Varsseveld. Op donderdag 28 april reed chauffeur Wessel Dondergoor zijn laatste vrijwillige dienstrit bij lijn 194 van Arriva. Deze buurtbus buslijn loopt van Zelhem via Varsseveld naar Dinxperlo en Aalten v.v. Deze rit heeft Wessel zeven jaren lang elke week een morgen gereden als vrijwilliger bij de Buurtbusvereniging “Halle-Sinderen”. Zeven jaren lang stapte hij dan ’s morgens rond 6.30 uur op z’n brommer ( een Spartamet ) om de buurtbus op te starten en een rit van vier uren te gaan rijden. Vele kilometers heeft hij in de bus afgelegd en in al die jaren honderden passagiers van bushalte naar hun bestemming gebracht.

Nu is het tijd voor andere vrijetijdsbestedingen zoals o.a.tuinieren. En dat niet alleen in zijn eigen tuin, maar ook voor andere buren in Varsseveld. Verder gaat hij ook wat meer tijd stoppen in het rijden op zijn “Spartamet-brommer”. Lekker vanuit Varsseveld de mooie Achterhoekse omgeving door. 

Bij de bushalte in Breedenbroek is hij door het bestuur van de Buurtbusvereniging ,samen met zijn vrouw, in het zonnetje gezet en door de voorzitter dhr.Willie ter Beek hartelijk bedankt voor al die jaren trouwe dienst.

Afbeelding
Afbeelding

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant