Pruuveri-j. Foto: Henk van Raaij
Pruuveri-j. Foto: Henk van Raaij Henk van Raaij

Smullen van lekkernijen tijdens Ons Pakhuus Pruuveri’j

Cultuur

SILVOLDE - Op zaterdag 1 oktober is de Ons Pakhuus Pruuveri’j. Vele ‘pruuvers’ kunnen die dag van 17.00 tot 20.30 uur genieten van alle lekkernijen die worden gepresenteerd door maar liefst dertien ondernemers. De Pruuveri’j is in de Eko Theaterzaal van Ons Pakhuus in Silvolde. 

De ondernemers zullen de bezoekers in een sfeervolle ambiance laten kennismaken met hun trotse ambacht. Men kan genieten van een drankje, lekkere bakkersspecialiteiten, vlees, kaas, kip, fruit, wijnen, vis, en noten.
Met de ‘Pruuveri’jkaart’ kan het publiek de standhouders bezoeken en de lekkernijen in ontvangst nemen. Deze kaarten kosten acht euro. De voorverkoopadressen zijn Bakkerij ten Have, Plus Peperkamp Supermarkt en Jos de Bakker. De kaarten zijn ook te bestellen bij info@onspakhuussilvolde.nl. Er is een maximaal aantal kaarten beschikbaar en het ‘pruuven’ is alléén mogelijk op locatie. Deelnemende bedrijven zijn: Terborgse Wijncentrale, Grand Café Restaurant Van der Eem, Jos de Bakker, Bakkerij ten Have, Catering Silvolde, Zalencentrum ‘t Molentje, Plus Peperkamp Supermarkt, Poeliersbedrijf Ketting, Mark de Notenbrander en Bos Vishandel uit Spakenburg, van Loon Kaas Kanjers uit Wijk en Aalburg, Van Aalten Groente en Fruit. Ook Peter Arts  is present met de échte honing en zijn verhalen over de imker. Het entertainment wordt verzorgd door Hans Jansen, die met gitaar en zang zorgt voor muzikale sfeer.


onspakhuussilvolde.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant