Marinka Mellee. Foto: PR maxgraphy

Marinka Mellee. Foto: PR maxgraphy

foto: PR maxgraphy

Marinka helpt ondernemers aan website

Algemeen

ULFT - Online met Marinka helpt ondernemers aan een website. In september 2020 is Marinka Mellee gestart met haar bedrijf ‘Online met Marinka’. Als ondernemer maakt zij websites en online leeromgevingen voor ondernemers die het hiervoor gewoonweg te druk hebben. “Met een gezin met drie kinderen in de basisschoolleeftijd, weet ik wat het is om weinig tijd te hebben én ambitieus te zijn”, aldus Marinka Mellee. 

‘Mijn bedrijf bestond nog geen half jaar, toen kwam de eerste lockdown om de hoek kijken. Met een net startend bedrijf, een nog af te ronden studie en drie kids die thuisonderwijs moesten krijgen, weet ik wat het is om nog meer ballen in de lucht te houden dan gewoon is met een gezin. Dat herinnerde mij eraan hoe frustrerend het is, als je iets wilt, zoals je website bouwen, maar het niet lukt. Doordat je de kennis niet hebt en niet de tijd om alles uit te zoeken, kom je voor je gevoel nergens. Dit wil ik uit handen nemen, en zorgen dat de drukke ondernemer wel een website heeft staan, helemaal naar wens.”

Marinka werkt met het systeem Wordpress en geeft, indien de klant dat wenst, de nodige informatie zodat de ondernemer zelf kleine wijzigingen aan kan brengen aan de website. “Je ideeën kun je direct uitvoeren, je bent van niemand afhankelijk hiervoor. Dat is een vrijheid die hoort bij het ondernemerschap, vind ik.” Jezelf blijven ontwikkelen en je kennis bijspijkeren is iets wat ook bij het ondernemerschap hoort, zo volgt Marinka onder andere trainingen om zoekmachine optimalisatie (SEO) in te kunnen zetten. “Je wil natuurlijk dat je website ook daadwerkelijk gevonden wordt door je toekomstige klanten, anders is het alleen maar een duur visitekaartje.”

Er zijn meer plannen voor in de toekomst, vertelt Marinka. Zoals een online cursus om - onder begeleiding - te leren hoe iemand zijneigen website maakt. Wie van de ontwikkelingen Marinka op de hoogte gehouden wil worden kan een mailsturen met daarin de naam en mailadres, o.v.v. ‘training’ De mail mag verzonden worden naar:  info@onlinemetmarinka.nl .Men ontvangt dan als eerste het nieuws over de training. 

Wie wil weten wat Online met Marinka voor ondernemers kan betekenen kan een mail sturen naar: info@onlinemetmarinka.nl of een afspraak voor een online kennismakingsgesprek maken op:


onlinemetmarinka.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant