Angelique Thuis (l) en Jeannette Koster houden een heridenkingsavond. Foto: Roel Kleinpenning
Angelique Thuis (l) en Jeannette Koster houden een heridenkingsavond. Foto: Roel Kleinpenning foto Roel Kleinpenning

Herdenkingsavond ‘Altijd Verbonden’

Algemeen

Een avond in het teken van troost, licht, verbinden en herdenken

TERBORG - Op zondag 22 januari a.s. vindt bij groepsaccommodatie De Paasberg in Terborg aan de Tuit 7, een herdenkingsavond plaats. Een avond voor iedereen die het fijn vindt om in alle rust stil te kunnen staan bij het overlijden van een dierbare. Een avond waarop we samen onze herinneringen ophalen. 

Voor iedereen is dat natuurlijk anders: soms is het verdriet nog heel vers en voor anderen is het alweer even geleden. Samen met anderen herinneren kan ondersteuning bieden en een gevoel van (h)erkenning geven.

Het wordt een sfeervol samenzijn waarbij wordt geluisterd naar gedichten en verhalen, afgewisseld met (live) muziek.

Tussendoor worden de namen van de overleden dierbaren genoemd en wordt er een kaars aangestoken voor hen. Het is een avond die in het teken staat van troost, licht, verbinden en herdenken. 

De avond wordt georganiseerd door ritueelbegeleider Angelique Thuis en uitvaartbegeleider Jeannette Koster. De avond wordt muzikaal omlijst door Emma Ebbers en Roos Hulshof. Deelname is kosteloos.

De zaal is open vanaf 18.00 uur en om 18.30 uur wordt iedereen welkom geheten. Rond 19.30 uur wordt de avond afgesloten met een kopje koffie of thee en iets lekkers erbij en kan iedereen samen napraten en misschien nieuwe mensen ontmoeten.

Angelique en Jeannette hopen dat het een fijne avond mag worden met een lach en een traan, een warme herinnering met de overleden dierbare in ons hart. 

Als u het fijn vindt om te komen, bel of mail dan voor 15 januari a.s. naar: info@angelique-thuis.nl, 06 – 191 32 036 of info@kosteruitvaartbegeleiding.nl 06 – 251 95 669.

Graag vermelden met hoeveel personen u komt en wie u wilt herdenken. Als u met een paar woorden wilt omschrijven wie diegene voor u was, dan zal deze tekst samen met de naam van uw dierbare genoemd worden.   


angelique-thuis.nl

koster-uitvaartbegeleiding.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant