Ellen en Ans Roes zijn de Kroezenhökers van het jaar. Foto: Henk van Raaij
Ellen en Ans Roes zijn de Kroezenhökers van het jaar. Foto: Henk van Raaij Henk van Raaij

Ellen en Ans Roes uitgeroepen tot Kroezenhoeker van het jaar.

Algemeen

SILVOLDE/KROEZENHOEK - Na twee jaar corona was er dit jaar weer een echte Nieuwjaarsreceptie van de Kroezenhoek bij ’t Molentje in Silvolde, waar de handen weer geschud mochten worden.

Met een terugblik over het afgelopen jaar van het Koningstrio was het wachten op de bekendmaking van de nieuwe Kroezenhoeker van het jaar. Deze persoon onderscheidt zich op een bijzondere manier binnen de Kroezenhoek. Dit jaar was er niet één persoon, maar waren er twee personen die deze eer toekwamen.

Ellen en Ans Roes, waarbij het woord ‘nee’ niet voorkomt als het gaat om inzet voor anderen, werden door het koningstrio uitgeroepen tot Kroezenhoeker van het jaar 2022.

De inzet van beide dames viel op door hun bijdrage aan bijv. de knollenkermis, landelijke schoonmaakactie, kleding maken voor carnaval, organiseren van volleybaltoernooien en de coördinatie van vogelknuppelen tijdens de Kroezenhoekse kermis. Ook bij Huntenpop dragen ze hun steentje bij als jarenlange vrijwilliger.

Na de verkoop van de Kroezenhoekse krant “De Kroezenhoeker” werd de nieuwjaarsreceptie afgesloten door een spetterend muzikaal optreden van de KroezenhØkers.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant