Het paasvuur in Etten is elk jaar een groot feest. Foto: PR
Het paasvuur in Etten is elk jaar een groot feest. Foto: PR Selma Bultink

Paasvuur Etten eerste paasdag

Algemeen

ETTEN - De schutterij ‘De Eendracht’ uit Etten organiseert ook dit jaar weer het Paasvuur in Etten. Het Paasvuur Etten is een evenement dat jaarlijks op eerste paasdag plaatsvind. Onder het oog van vele bezoekers wordt het paasvuur ontstoken en barst vervolgens het feest los in de naastgelegen feesttent. Dit jaar zal de band Achtung en DJ Yannick zorgen voor een knallende avond.

Om een zo groot en mooi mogelijk paasvuur te creëren is er veel snoeihout nodig. Op zaterdag 8 april is er de mogelijkheid om tussen 09:00 en 15:00 hout te brengen bij het paasvuurterrein. De ingang van het paasvuurterrein in Etten is gelegen aan de Zeddamseweg naast de Esso.

Ook is er voorafgaand aan het ontsteken van paasvuur gedacht aan de jongere feestgangers onder ons. Zij kunnen vanaf 18:00 terecht op ons feestterrein voor vertier. Om 19:30 zal vanaf dit terrein onder begeleiding van de schutterij een lampionnenoptocht volgen. Met deze lampionnen optocht gaat de schutterij samen met de jeugd het vuur voor het paasvuur ophalen. Om +/- 20:00 wordt het paasvuur ontstoken.

Vanaf 20.00 uur is het feest in de feesttent. Kaarten kosten vijftien euro aan de deur en tien euro in de voorverkoop.

Kaarten zijn te koop via eventix.shop/mtqj88sj

Advertenties doorgeplaatst vanuit Gelderse Post