Niels van der Gulik en Marcel de Groot. Foto: Bullet Rey
Niels van der Gulik en Marcel de Groot. Foto: Bullet Rey Bullet Rey

The Story of Simon & Garfunkel in DRU-theater

Cultuur

Ulft - Het concert van Simon & Garfunkel in Central Park in New York is misschien wel het bekendste van dit duo ooit. Ruim tien jaar na hun scheiding in 1970 was dit optreden in 1981 het eerste moment waarop ze weer samen te zien waren. Maar maakte deze reünie kans op een vervolg? 

Niels van der Gulik en Marcel de Groot vertellen het verhaal en spelen de nummers uit het concert in Central Park. Op 8 oktober blikken zij in de theaterzaal op het DRU Industriepark terug op de carrière van Simon & Garfunkel, het legendarische Central Park-optreden en de beslommeringen tijdens het weerzien.
Behalve dat Central Park een feelgoodconcert is, werpt het ook een nieuw licht op tijdloze hits als Bridge Over Troubled Water, Sound of Silence, A Heart In New York en 50 Ways To Leave Your Lover.

Informatie
Kaarten zijn voor 21 euro verkrijgbaar via de website, telefonisch via 0315-200150 of in het DRU Inspiratiepunt/VVV op het DRU Industriepark. Bezoekers moeten bij binnenkomst een coronatoegangsbewijs tonen. Op de website staat onder ‘nieuws’ alle relevante informatie.

www.dru-industriepark.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Gelderse Post