DJ Otto Wunderbar.
DJ Otto Wunderbar. PR DJ Otto Wunderbar

Huntenpop houdt een heus Oktoberfest in Ulftse SSP hal

Cultuur

ULFT - Nu in deze tijden toch alles al anders gaat dan normaal, is tijdens de indoor editie van Huntenpop op vrijdag 12 november een heus ‘Oktoberfest’ in de SSP hal te Ulft. Uiteraard in bijbehorende sferen, met passende live muziek, food en kledij!

De knotsgekke feestband Papa di Grazzi trekt de stoute schoenen aan en verplaatst zich dit seizoen naar Duitstalige avonden onder de noemer Das Original Oktoberfest Orkest. Met alle gekheid op een bratwurst serveren zij de allerbeste Schlager, grootste Partyknallers en Oktoberfeest hits.
Das Original Oktoberfest Orkest is een gegarandeerd succes voor elk Oktoberfest en Duitstalige Stimmung avonden.
Met de uit Duitsland afkomstige Victoria komt de beste Helene Fischer Tribute naar Ulft. Dat wordt genieten van de muziek van één van de populairste artiesten van Duitsland.
Kein Otto? Kein Party!! Otto Wunderbar is de meest geboekte Oktoberfeest en Après Ski DJ van Nederland en staat garant voor Party Ohne Ende. Verwacht een set vol met de allerbeste partyknallers aus der Heimat, eigen hitjes en alles met de stempel ‘party‘ van ver daar buiten.
Naast het Oktoberfest op vrijdag is op zaterdag 13 november een Tribute Night met het beste van Abba, Queen, The Doors, Bon Jovi en CCR. Zondag is Family Fun (gratis entree). Tickets via huntenpopindoor.eventgoose.com.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant