Mauritiuskerk.
Mauritiuskerk. Erwin Visser

White sensation

Cultuur

SILVOLDE - Na een jaar op zwart gestaan te hebben kan de knop weer om. Met het thema white sensation knalt CV De Foekepot uit Silvolde het carnavalseizoen 2021-2022 binnen.

Een jaar op zwart is niet helemaal waar. Vorig jaar rond deze tijd werd de abdicatie van Prins Silvius de61ste en zijn Adjudant verwerkt in een artistiek online programma. Daarnaast was er nog veel meer online te beleven bij De Foekepot tussen november en het carnaval. Toch is het fysiek carnaval vieren hetgeen de leden vooral gemist hebben.
De nieuwe Prins & Adjudant worden op zaterdag 13 november gepresenteerd in eveneens een nieuwe residentie. De Mauritiuskerk, de blinkvanger van Silvolde, zal onderdak bieden aan vele carnavalisten.
Het programma zit weer vol met artiesten uit de eigen gelederen. Ze zijn misschien wat witjes rond de neus nu ze voor zo een grote zaal moeten optreden. Met white sensation als thema is dit de uitgelezen gelegenheid om een echte Prins op het witte paard te presenteren. Kom vooral zelf kijken want de Prinsenverkiezing belooft een waar visueel spektakel te worden.
Denk aan het ID en coronatoegangsbewijs. De entree is gratis en de avond begint om elf over half acht.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant