Tijdens een vorige show. Foto: PR
Tijdens een vorige show. Foto: PR PR

KeyboardXperience in popzaal van DRU Industriepark

Cultuur

ULFT - Op zondag 29 mei om 14.00 uur vindt de jaarlijkse KeyboardXperience weer plaats in Ulft. In totaal zullen 45 deelnemers een spectaculaire show opvoeren op een verlengd podium in de popzaal. Naast de 27 toetsenisten (in de leeftijd van 8 tot 24 jaar) uit de Euregio nemen vijftien break- & streetdancers en drie zangeressen deel aan dit evenement.

De regie is in handen van oud Nederlands en Europees kampioen Ronald van Barele, die al sinds 1995 jaarlijks optredens organiseert voor zijn Nederlandse en Duitse leerlingen en bij sommige stukken natuurlijk ook zelf meespeelt.
Ook is er tijdens de gehele show visuele ondersteuning op een 6 x 4 meter grote LED-wall op het podium, die samen met licht en geluid mede garant staan voor een spetterende liveshow.
Traditiegetrouw is er een 5 meter lange catwalk, waardoor de zangeressen, de dansers en de keytar- (keyboardgitaar) spelers zich als het ware tussen het publiek kunnen begeven.
Het programma omvat een kleurrijk scala uit de popmuziek, met titels als het Formule 1 themalied (Brian Tyler), Addicted to you (Avicii), Happy (Pharell Williams), Tetris Trap Remix (Da Brozz) en nog veel meer.
De entree is vijf euro (tot 18 jaar) en 10 euro (vanaf 18 jaar). Kaarten aan de zaal verkrijgbaar.
Zaal open vanaf 13.30 uur. Beperkt aantal zitplaatsen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Gelderse Post