Afbeelding
PR

Onderzoek onder bibliotheekbezoekers

Cultuur

REGIO - De Bibliotheek Achterhoekse Poort is benieuwd hoe ze het bibliotheekbezoek nog leuker kan maken. Voor een onderzoek naar de wensen en behoeften van bibliotheekbezoekers, is de Bibliotheek daarom op zoek naar bezoekers die geen lid zijn van de Bibliotheek.

Op alle publieks-pc’s in de vestigingen staat een link naar de vragenlijst die bezoekers kunnen invullen. Wanneer bezoekers op deze link klikken komen ze in een vragenlijst, die in ongeveer vijf minuten in te vullen is. Deze vragenlijst bevat vragen over: het imago van de bibliotheek, de bekendheid van activiteiten & diensten en de wensen ten aanzien van de bibliotheek.
In de bibliotheek is ook een hoekje ingericht waar bezoekers de vragenlijst rustig in kunnen vullen. Hier ligt een geprinte versie van de vragenlijst voor mensen die niet zo handig zijn met de computer.

Bezoekers kunnen de vragenlijst ook thuis invullen op hun pc of mobiele telefoon. In de bibliotheek zijn flyers en posters te vinden met daarop een link naar de vragenlijst. De vragenlijst staat eveneens op www.achterhoeksepoort.nl Het onderzoek is volledig anoniem.

Prijzen

Onder alle invullers van de vragenlijst worden prijzen verloot. De prijzen zijn 2 Apple AirPods en 10 Bol.com bonnen van 15 euro. Bezoekers kunnen de vragenlijst tot en met 10 juli invullen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Gelderse Post