In optocht naar het kermisterrein. Foto: Archief Achterhoek Nieuws, Frank Vinkenvleugel
In optocht naar het kermisterrein. Foto: Archief Achterhoek Nieuws, Frank Vinkenvleugel Frank Vinkenvleugel

Kermis Breedenboek, het kan weer!

Cultuur

BREEDENBROEK - Na drie jaar is het eindelijk weer zover. De kermis in Breedenbroek kan weer gehouden worden. 

Alles is geregeld en er is aan iedereen gedacht. Ook voor de kinderen die vrij hebben van school, van harte welkom.

Het programma van Gilde St Paulus begint op vrijdag 27 met het Fladderschieten, om 15.00 uur gaat de fietstocht van start. Vanaf 21.00 ’s avonds staat de band Seven Days Music klaar voor een daverend optreden. Seven Days Music is een band die 100% live muziek brengt. Een geoliede feestmachine die direct weet in te spelen op het publiek met pakkende meezingers, knallende medleys en actuele nummers. 

De zaterdag, 28 mei, begint al vroeg met de Reveille, vanaf 6.00 uur. Het vogelschieten en vogelknuppelen begint om 10.00 uur. Het avondprogramma begint om 21.00 met een show van de partyband Marcus & Taylor. 

Ruim 100 meezingers, mee-springers en knalplaten in slechts één show die barst van de energie. In hoog tempo wisselen die gasten van Marcus & Taylor een goede oude ramplaat af met iets diks van nu.
Specialeffects
Met een hoop gitaargeweld, dikke beats en vette sounds loopt de hele show vloeiend in elkaar over en is er nauwelijks tijd om op adem te komen. De show is standaard compleet aangekleed met dikke lichtshow en specialeffects.

Zondag 29 mei begint om 10.00 uur met een samenkomst in de nieuwe cultuurkerk De Toekomst. Vanaf 12.00 uur is er Frühshoppen met de oergezellige Götekapel. Om 13.30 uur wordt de barbecue aangestoken en om 16.00 uur zal DJ Daryl zorgen voor een drive inn show. Het middagprogramma is om 19.30 uur afgelopen, het café is open tot…

Advertenties doorgeplaatst vanuit Gelderse Post