De enthousiaste jeugd van 'Op eigen houtje', Foto: PR
De enthousiaste jeugd van 'Op eigen houtje', Foto: PR

Jeugd van Toneelvereniging Op eigen houtje uit Varsseveld speelt Het Musical Mysterie.

Cultuur

VARSSEVELD - Stel je eens voor: een oud mysterieus theater. Op het toneel een oude kist vol met kleding én een zwerver. Die ligt daar lekker een dutje te doen. De strenge, voorname producent meneer Ellende geeft aan regisseur Steef Speelberg en schrijfster Saskia Stoort de opdracht om in dit verlaten theater een geweldige musical op de planken te brengen.

Hiervoor heeft hij ook alvast een groep mensen ingehuurd. Een verhaal verzinnen, liedjes instuderen, rollen verdelen. Het blijkt al snel een enorme uitdaging. Want wát een verschillende types komen er op het toneel. Hoe moet dit ooit een hechte groep worden om een geweldige musical mee op te voeren? En dan is daar ook nog die mysterieuze figuur die steeds onverwacht opduikt en alles in de soep laat lopen. Een waar musicalspektakel met vrolijke liedjes, ontroerende solo’s en een spannend verhaal. Het Musical Mysterie!

De voorstellingen vinden plaats op zaterdag 25 en zondag 26 maart a.s. in de Gesinkschure (naast het Hofshuus) aan de Leemscherweg 24 te Varsseveld. De voorstelling van zondag 26 maart is reeds uitverkocht, maar er zijn nog kaarten voor zaterdag 25 maart.
Aanvang voorstelling op zaterdag is 17.00 uur, de zaal gaat open om 16.00 uur waar u zelf een plekje kan uitzoeken. Geschatte eindtijd is 19.00 uur.
Entreetien euro voor een volwassene en 7,50 euro voor een kind t/m 12 jaar. Kaarten bestellen via www.opeigenhoutje.com of via telefoonnummer 06-40740014


www.opeigenhoutje.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Gelderse Post