‘Close’ gaat over een diepe vriendschap tussen twee 13-jarige jongens. Foto: PR

‘Close’ gaat over een diepe vriendschap tussen twee 13-jarige jongens. Foto: PR

Foto: PR.

Film ‘Close’ in Filmhuis DRU Industriepark

Cultuur

ULFT - Het Filmhuis van het DRU Industriepark in Ulft presenteert op woensdagavond 27 september de Belgisch-Nederlands-Franse dramafilm ‘Close’ uit 2022, van regisseur Lukas Dhont. 

‘Close’ gaat over een diepe vriendschap tussen twee 13-jarige jongens die argwanend wordt bekeken door de normen van de heteroseksuele samenleving. Léo en Rémi zijn beste vrienden. Er komt echter een abrupt einde aan deze vriendschap waarna Léo vol onbegrip toenadering zoekt tot Sophie, de moeder van Rémi. Terwijl ze pogen te begrijpen wat er is misgegaan, hopen de jongens op vergeving en verzoening.
Het script is geschreven door Lukas Dhont en Angelo Tijssens. In de hoofdrollen Eden Dambrine (Léo), Gustav De Waele (Rémi), Émilie Dequenne (Sophie, de moeder van Rémi), Léa Drucker (Nathalie, de moeder van Léo), Kevin Janssens (Peter, de vader van Rémi), Igor van Dessel (Charlie, de oudere broer van Léo) en Marc Weiss (Yves).
Het Filmhuis in Ulft heeft veel voordelen boven andere: goed bereikbaar, gratis en dichtbij parkeren, heerlijke stoelen (in de theaterzaal) en digitale projectie en na afloop prettig borrelen en nakletsen in het gezellige grand café Het Schaftlokaal.
‘Close’ draait in de Rabobankzaal en begint om 20 uur. Zaal open: 19.45 uur. De film duurt tot. 21.45 uur. Tickets: 8,75 euro inclusief online bestelkosten van 0,75 euro per ticket. Reserveren kan via de website, per e-mail info@dru-industriepark.nl, of telefonisch 0315-200150.
Op vrijdag 6 oktober is er een extra filmspecial met de documentairefilm ‘Hallelujah: Leonard Cohen, A journey, A song.’ Op woensdag 11 oktober wordt de film ‘The Whale’ vertoond.


dru-industriepark.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Gelderse Post