Afbeelding
Foto: Elles Rensen-Walta

Sint en zijn pieten rijden Gendringen niet voorbij

Cultuur

GENDRINGEN - Op zondag 19 november reist Sinterklaas weer af naar het mooie centrum van Gendringen. Als het goed is, arriveert hij rond een uur of half drie op de kruising tussen de oude Rabobank en de witte kerk. Daar wordt hij op het podium ontvangen door alle kinderen uit Gendringen en omgeving met hun broers, zussen, vaders, moeder, opa’s en oma’s.

We weten dat de Sint heel erg blij wordt van de prachtige liedjes die daar worden gezongen door de kinderen. De pret wordt nog groter als iedereen verkleed is als Sint of Piet. Sinterklaas en zijn pieten, hebben natuurlijk van allerlei lekkere dingen meegenomen op hun lange reis vanuit Spanje. Dat nemen ze natuurlijk niet mee naar huis, maar gaan ze allemaal uitdelen.

Op het podium wordt de Sint onthaald door de jeugd van de GOV, die het onthaal muzikaal begeleiden. Hoewel de Sint nog erg druk is, neemt hij de tijd om alle mooie tekeningen van de kinderen te ontvangen. Dat wordt echt een prachtig mooi feest.

Iedereen is van harte welkom in het gezellige centrum van Gendringen. We weten nog niet hoe Sinterklaas aankomt. Dat is nog een groot geheim! Maar hij heeft ons gevraagd of jullie om 14.30 uur aanwezig zijn. Jullie komen toch ook? Mooi verkleed en goed bij stem.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Gelderse Post Oude IJsselstreek