Jong en oud vermaakten zich prima. Het bleef nog lang onrustig in Buurtschapshuus Heelweg.
Jong en oud vermaakten zich prima. Het bleef nog lang onrustig in Buurtschapshuus Heelweg. Foto: Sophie Hulsman

Tweede pubquiz Heelweg

Cultuur

HEELWEG - De activiteitencommissie van het Buurtschapshuus Heelweg kan terugkijken op een zeer geslaagde eerste pubquiz van dit seizoen, die enkele weken geleden is gehouden. De zaal zat vol en de teamspirit lag hoog. Beide rondes werden pas bij de laatste vragen beslist, de race ging nek aan nek. Op zaterdag 25 november zal de tweede pubquiz worden georganiseerd.

De volledige quiz is door de deelnemers te volgen op een groot scherm, waarbij de antwoorden via het programma Kahoot aangeklikt kunnen worden op de mobiel. De vragen zijn zeer divers; een redelijk aandeel muziek gerelateerd, over beroemdheden, recente gebeurtenissen, taal- en rekenvragen en vragen gesteld door inwoners van Heelweg. 

Meedoen is belangrijker dan winnen: doelstelling van de activiteitencommissie is vooral het organiseren van een gezellige avond. Vanaf ca.22:30 is het officiële gedeelde voorbij en kan er gezellig nagepraat worden onder het genot van een hapje en een drankje.

Om zeker te zijn van een plaatsje, is het tijdens de komende pubquiz-avond mogelijk om alvast kaarten (€5) aan te schaffen voor de Top2000-avond die voor vrijdag 29 december op de planning staat. Op deze avond zullen bekende nummers uit de Top2000 en de bijbehorende clips gedraaid worden. Een mooi moment om met vrienden en bekenden het jaar uit te luiden. 

Ook meedoen met de pubquiz op zaterdag 25 november? Stuur een app naar 06-53158324. Zaal open 19:30, aanvang quiz 20:30. Deelname gratis. 

Opperste concentratie tijdens de eerste pubquiz avond
De winnaars van de eerste ronde, team Tipsy & Co
De winnaars van de tweede ronde, team Huttenvolk

Advertenties doorgeplaatst vanuit Gelderse Post Oude IJsselstreek