Zwarte Cross binnen 2 uur bijna uitverkocht. Foto: PR Zwarte Cross
Zwarte Cross binnen 2 uur bijna uitverkocht. Foto: PR Zwarte Cross

Zwarte Cross 2024: Make Schik, Not War!

Cultuur

REGIO - De Zwarte Cross 2024 is al zo goed als uitverkocht. De kaarten vlogen in hoog tempo over de digitale toonbank en er zijn alleen nog kaarten voor de donderdag en de nieuwe ingerichte tenten op de camping.

De Zwarte Cross pakt op 18, 19, 20 en 21 juli uit met een extra festivaldag en met het thema ‘Make Schik, Not War’. Waar de donderdag in voorgaande edities bestond uit een beperkt programma enkel voor campingbezoekers, kiest de organisatie er in 2024 voor deze dag in te richten als voorwaardige festivaldag. Daarnaast is er met ‘Camping ‘t Zilveruitje’, een veld met vooraf ingerichte tenten, een nieuwe, luxe toevoeging op de camping.

De organisatie: “Make Schik, Not War! is een hartelijke uitnodiging om plezier te maken. Juist nu. Wees er niet zuinig mee, zoiets als te veel schik maken bestaat niet. Vier feest, zing mee, begin een polonaise of trakteer op een rondje. Een oproep tot schik maken terwijl overal en nergens de boel ongenadig in de fik staat; is dat niet makkelijk scoren? Nou, wij vinden van niet! Kijk naar elkaar om en gebruik de vergevingsgezinde festivalvelden van de Zwarte Cross vier dagen en nachten om dichter tot elkaar te komen. ‘Where there is schik, there is life’, zei een spiritueel leider ooit treffend. Schik maken, daar is niets vanzelfsprekend aan. Koester schik en maak het mateloos.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant