Prachtige outfits bij Dansgarde Iseldonk. Foto: PR

Prachtige outfits bij Dansgarde Iseldonk. Foto: PR

Foto: PR.

Dansgardefestival van Iseldonk in Ulft

Cultuur

ULFT - Dansgarde Iseldonk organiseert voor de zesde keer een dansfestival. Dat wordt op zondag 3 maart gehouden in sportcentrum IJsselweide in Ulft (Industrieweg 2). Een deskundige jury beoordeelt de ongeveer dertig dansen van de deelnemende verenigingen op danskwaliteit, originaliteit en uitstraling. Het wordt een aaneenschakeling van garde,- show,- en karakterdansen, prachtige outfits, muziek en de nodige glitters.

Dansgarde Iseldonk telt 65 leden en zij dansen deze dag met tien groepen en drie solo’s. Deze groepen bezoeken verschillende festivals en nemen deel aan wedstrijden georganiseerd door het NDO. Tevens verzorgen zij optredens in verzorgingshuizen. Door het jaar heen organiseert de vereniging activiteiten waar de leden naar uitkijken en die zorgen voor verbinding met elkaar. Daaronder zijn het jaarlijkse verenigingsuitje, de flessenactie, de sinterklaasviering en de loopgroep tijdens de carnavalsoptocht. Dit jaar zal de vereniging voor de eerste keer meelopen met de Ulftse avondvierdaagse.

Sinds kort heeft de vereniging ook een eigen website. Deze zal gevuld worden met onder meer foto’s en informatie over de vereniging. Ook de aanvangstijden van het dansfestival zijn er binnenkort op te vinden. Het entreegeld bedraagt 4 euro per persoon. Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang. Pinbetaling aan de kassa is mogelijk.

Het komende seizoen start in april. Nieuwe leden zijn van harte welkom. Vanaf 4 jaar kan er bij Dansgarde Iseldonk gedanst worden. Meer informatie is via e-mail te krijgen bij dansgardeiseldonk@gmail.com. De vereniging is te volgen via de website, via Instagram: dansgarde_iseldonk en Facebook.


www.DG-Iseldonk.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant