Kermispaardje. Foto: PR
Kermispaardje. Foto: PR PR

Centrumfeest Ulft met straattheater

Economie

ULFT - Het Centrumfeest in Ulft is op zondag 11 september van 12.00 tot 17.00 uur. 

De winkels zijn geopend, en staan verspreid door het centrum kramen, Kidspret springkussens en er is straattheater. en muzikale omlijsting met Dweilorkest de Wiksbossels uit ’s-Heerenberg. Er zijn oliebollen, suikerspin en popcorn te koop en de draaimolen staat op het Kennedyplein.
In Ulft lopen de volgende straattheateracts rond:
De Toeterman. Deze acrobaat jongleur verzorgt een komische en originele muzikale performance met 22 chromatische gestemde toeters. Deze zijn nauwkeurig binnen ‘knijpbereik’ aan zijn overall bevestigd. Met een gevarieerd repertoire van rock, jazz, blues en evergreens weet deze artiest zijn publiek te amuseren als hij tussendoor ook nog gaat jongleren.
Het Kermispaardje. Een antiek kermispaardje met daarop een beeldschone dame die oud-Hollandse liedjes live voor haar publiek zingt van onder meer Willeke Alberti en Wim Sonneveld. Uiteraard is het geluid verstrekt waardoor het publiek hier in volle teugen van kan genieten.
Felix de Haas is een uniek ballonartiest act, waar niet de haas maar de ballonknoper uit de grote hoed komt. De ballonkunstenaar knoopt niet alleen de mooiste ballonfiguren, de haas maakt het ook nog eens geinig om naar te kijken. Felix de Haas brengt het ballonknopen op een leuke manier en het publiek zal twee keer moeten knipperen met hun ogen wanneer Felix aan komt wandelen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Gelderse Post