Een kijkje nemen op een boerderij, fietstocht 'de boer op'. Foto: PR
Een kijkje nemen op een boerderij, fietstocht 'de boer op'. Foto: PR

Fietstocht ‘De boer op’ in Sinderen en Breedenbroek

Landbouw

Fietstocht ‘De boer op’ 

SINDEREN/AALTEN - Op zondag 31 juli houdt LTO Aalten weer een fietstocht ‘De boer op’. Belangstellenden kunnen dan een kijkje komen nemen op een aantal agrarische bedrijven in Aalten en omgeving. Dit jaar combineert de organisatie de fietstocht met een BoerBurgerBrunch. Deelname aan de fietstocht is gratis, eten en drinken is voor eigen rekening.

De start is tussen 10.00 en 12.00 uur. Op alle deelnemende bedrijven kan gestart worden. Op de startlocatie krijgen deelnemers de fietsroute en dit is later op de middag tevens de eindlocatie. De route is circa 35 kilometer lang. Op alle bedrijven is koffie/drinken te koop. Om meer aandacht te geven aan lokale producten van de boeren wordt dit jaar een BoerBurgerBrunch tijdens de fietstocht aangeboden. Op alle drie de bedrijven is een lokaal product te koop als onderdeel van de brunch.
De deelnemende bedrijven zijn varkensbedrijf familie Wikkerink, Harterinkdijk 25 te Sinderen, loonbedrijf Westerveld, Den Dam 15 te Breedenbroek, melkveebedrijf familie Vreman, Veenweg 2 te Aalten.
Belangstellenden zijn van harte welkom om mee te fietsen en een kijkje ‘op de boer’ te nemen.

Fietstocht 'de boer op'. Foto: PR, archief

Advertenties doorgeplaatst vanuit Gelderse Post Oude IJsselstreek