Tablet. Foto: PR
Tablet. Foto: PR PR

Workshop Patiëntenportaal in de bibliotheek

za 13 nov 2021, 11:27 Maatschappij

TERBORG/VARSSEVELD - De Bibliotheek Achterhoekse Poort organiseert deze maand twee workshops over het Patiëntenportaal: op woensdag 24 november in de Bibliotheek Terborg en op donderdag 25 november in de Bibliotheek Varsseveld.

Bijna iedereen heeft een huisarts en staat ingeschreven als patiënt bij een huisartsenpraktijk. Steeds meer huisartspraktijken hebben een patiëntenportaal of patiëntenomgeving. Dat is handig voor het online regelen van afspraken, vragen stellen aan de dokter en het aanvragen van recepten.
Tijdens de workshop ‘Patiëntenportaal’ leren deelnemers meer over de verschillende ‘patiëntenportalen’ en hoe ze daar gebruik van kunnen maken.
Deelname aan de workshop is gratis. Tijdens de workshop wordt er met een tablet of laptop gewerkt die deelnemers zelf mee kunnen nemen. Indien gewenst, zorgt de Bibliotheek voor een tablet of laptop. De workshop is op woensdag 24 november in de Bibliotheek Terborg en op donderdag 25 november in de Bibliotheek Varsseveld, op beide dagen van 10.00 tot 11.30 uur.
Aanmelden voor deze workshop kan via de Activiteitenkalender op of via het Servicebureau: 088-0062929.


achterhoeksepoort.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Gelderse Post