Sven Kopmels werd in juli de nieuwe koning van Schuttersgilde St. Joris. Foto: PR

Sven Kopmels werd in juli de nieuwe koning van Schuttersgilde St. Joris. Foto: PR

St. Joris start nieuw seizoen met Open Dag

Maatschappij

ULFT - Het nieuwe verenigingsseizoen is begonnen en dat is voor Schuttersgilde St. Joris uit Ulft de perfecte gelegenheid om het clubgebouw te openen voor een Open Dag. Op zondag 1 oktober zijn de verschillende disciplines van het schuttersgilde aanwezig om zich met activiteiten en demonstraties te presenteren. Het schuttersgilde organiseert jaarlijks de Polse Kermis, maar de vereniging is méér: maak kennis met de diverse onderdelen van het muziekkorps, de carnavalsvereniging en de schiet- en kaartclub.

Gedurende de open dag is er onder meer de mogelijkheid om een loopinstructie te volgen, te vendelen, te kaarten met de kaartclub en de schietsport te beoefenen. De open dag is voor iedereen; jong en oud, muzikaal of (nog) niet. Voor vrijwel iedereen is er iets binnen het schuttersgilde dat bij hem of haar past. Zo zijn er speciaal voor de jonge, beginnende muzikanten de gratis lessen van Muziek Maak Je Zelf. In tien lessen leren de jonge cursisten onder meer muzieknoten lezen en ritmes spelen op een blokfluit. Verder maken ze kennis met de instrumenten van het korps. Aanmelden kan tijdens de open dag en de cursus begint op dinsdag 3 oktober
Schuttersgilde St. Joris stelt op zondag 1 oktober het clubgebouw aan de Hofstraat 1 in Ulft van 10.00 tot 13.00 uur open.


www.sintjorisulft.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Gelderse Post