De Doorbraak durft te dromen. Foto: PR

De Doorbraak durft te dromen. Foto: PR

Gesprek over keuzes bij De Doorbraak in Ulft

Maatschappij

ULFT - Denk mee, doe mee. De Doorbraak brengt dromen in beweging. Voor initiatiefnemers, aanjagers, meebouwers en verbinders. Door initiatieven zichtbaar te maken breng je een droom in beweging en creëer je de vruchtbare voedingsbodem voor een volgende stap. Belangrijk daarbij kan een goed gesprek zijn over (on)mogelijke keuzes. De Doorbraak initieert dat op zondag 3 december, in de Conferentiezaal van DRU Industriepark in Ulft.

Er zijn genoeg voorbeelden van de keuzes waar mensen voor komen te staan, zoals: moet je alles weten voordat je kiest? Is het ook oké om niet te kiezen? Bestaat er eigenlijk wel een juiste oplossing voor ingewikkelde vraagstukken? Als je kiest voor het ene, ben je dan tegen het andere? Kies je voor nu of voor de lange termijn? Kies je voor jezelf of laat je het geheel meetellen? Wat weeg je tegen elkaar af? Welke dilemma’s kom jij tegen wanneer je moet kiezen?
Dit zijn belangrijke vragen in een tijd van polarisatie en heel complexe problemen. Ze worden uitgediept bij De Doorbraak. Dit keer met medewerking van SpotTheater. Zij speelden onlangs de voorstelling ‘Maisveld’. Nu zingen en vertellen zij hoe (on)mogelijke keuzes grote gevolgen hebben.
De bijeenkomst van De Doorbraak begint om 15.30 uur en duurt tot 17 uur. Inloop vanaf 15.00 uur, na afloop borrelen in het Schaftlokaal. De entree is gratis, vrije gift na afloop.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Gelderse Post Oude IJsselstreek