Afbeelding
Foto: PR.

St. Radboud met speculaas langs de deur

Maatschappij

SILVOLDE – Op zaterdag 25 november 2023 zal Harmonie St. Radboud weer haar jaarlijkse speculaasactie houden, waarbij pakjes heerlijke verse speculaas van Jos de Bakker huis-aan-huis worden verkocht in Silvolde.

Harmonie St. Radboud is een levendige vereniging die al ruim 100 jaar bestaat. Onlangs verzorgden de muzikanten nog samen met het cabaretduo ‘Donders Stevig’ een kinderconcert. Het was een groot succes, maar om dit soort evenementen ook in de toekomst te kunnen blijven doen, heeft de harmonie de steun van de Silvoldse gemeenschap. Om die reden heeft St. Radboud de speculaasactie georganiseerd. Op 25 november bellen de leden van de harmonie aan bij de bewoners van Silvolde en omstreken om de pakjes speculaas aan te bieden. 

De actie wordt gehouden in samenwerking met Bakkerij Jos de Bakker. Enkele leden van de harmonie hielpen mee met het bakken en inpakken van de speculaasjes. De pakjes kosten vijf euro per stuk. Voor drie pakjes speculaas wordt 14 euro gevraagd. De leden zorgen dat er QR-codes beschikbaar zijn, zodat er aan de deur ook digitaal betaald kan worden. 

Meer informatie over Harmonie St. Radboud en de speculaasactie is te vinden op de website www.radboudsilvolde.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Gelderse Post Oude IJsselstreek