De IEsselganger steekt weer van wal. Foto: PR

De IEsselganger steekt weer van wal. Foto: PR

Foto: Henk van Raaij

IEsselganger klaar voor nieuw vaarseizoen

Maatschappij

ULFT - De IEsselganger begint zaterdag 27 april aan het nieuwe vaarseizoen. “We hebben weer een mooi pakket met aantrekkelijke vaarten op het programma met onder meer: bezoek Kasteel Wisch, Moederdag en Vaderdag, Midzomeravondtochten, Vroege Vogel Fototochten en nieuw in het programma: Varen en Plat Praoten”, aldus de organisatie. 

Tijdens een vaart met de vernieuwde fluisterboot genieten de passagiers vanaf het water van De Oude IJssel van het mooie Achterhoekse landschap. Tijdens de vaart maakt een ervaren gids hen attent op bijvoorbeeld ijsvogeltjes of de grote keizerlibel.
Er zijn rondvaarten van één en van twee uur. De lange tocht gaat van de stuw bij Ulft tot aan het sluizencomplex bij Gaanderen. Bij een rondvaart van één uur vaart men van de stuw bij Ulft tot aan de brug bij Terborg. Voor gezelschappen zijn groepsvaarten te boeken.
De reguliere vaarten zijn gepland vanaf zaterdag 27 april tot en met 29 oktober, elke zaterdag en zondag om 13.00 uur en 14.30 uur. In de mei-, zomer- en herfstvakantie ook op woensdag. Kosten bedragen 7 euro voor volwassenen en 4 euro voor kinderen tot 12 jaar. Vertrek vanaf de steiger bij de DRU in Ulft.
Plaatsen reserveren voor deze rondvaarten kan via de eigen boekingssite of bij de VVV Oude IJsselstreek.
Meer informatie op de website.


www.ijsselvaart.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant