Dan Mango & Friends. Foto: Christa van Dee (Ontgrenzer)

Dan Mango & Friends. Foto: Christa van Dee (Ontgrenzer)

Christa van Dee (Ontgrenzer)

Dan Mango uit Varsselder in internationaal gezelschap

Muziek

Varsselder - ‘Super Geil’: dat was vorige week zaterdagavond de reactie vanuit de zaal in het Kulturort Alte Molkerei in Bocholt over het internationale debuutoptreden van Dan Mango (Dante van Hasselt uit Varsselder).

Dan Mango had de eer om de internationale muziekavond voor jongeren, afkomstig uit Nederland, België en Duitsland, af te trappen. De eerste vier nummers waren allemaal eigen werk. Dan Mango maakt het de bezoekers wel erg lastig, aangezien iedereen op zijn/haar stoel moest blijven zitten in verband met de coronaregels. Hij dweepte het publiek enorm op. Vervolgens kwamen zijn ‘Friends’ Mick van de Molen (gitaar), Pepijn Rözer (basgitaar) en Siem Slutter (slagwerk).
De tweede band die optrad, was de coverrockband Snob uit Bocholt. De band heeft zijn oorsprong in de lokale muziekschool, waar ze ooit allemaal als kind begonnen met muziekles. De laatste band die avond was de uit Belgisch Bocholt afkomstige band Paper Planes. De band is een jong getalenteerd team van muzikanten en performers. Zij brachten zowel covers als eigen werk ten gehore. De leadzangeres, Nora Jehoul, verscheen in het begin van dit jaar in the Blind Auditions van The Voice of België met een eigen nummer over klimaatverandering.
Deze avond werd mogelijk gemaakt door de Stadt Bocholt en de stichting Aover de gäöt uit Oude IJsselstreek.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant