Beatles - HELP Concert Photo F39 (by Bostjan Lipar)_small (1)
Beatles - HELP Concert Photo F39 (by Bostjan Lipar)_small (1) Bostjan Lipar, Slovenia

Stones vs Beatles

do 14 okt 2021, 13:57 Muziek

ULFT - In de jaren 60 was je fan van de keurige heren van The Beatles uit Liverpool óf van de rebelse Rolling Stones uit Londen. Ondanks hun goede onderlinge verstandhouding probeerden ze elkaar op muzikaal gebied te overtreffen, waardoor het beste in hen naar boven kwam. 

Op 30 oktober strijkt de Internationale Tribute-package genaamd ‘British Invasion’ neer in het DRU poppodium om deze gezonde muzikale ‘concurrentiestrijd’ opnieuw aan te wakkeren. HELP! A Beatles Tribute en Stones Sessions gaan een battle aan met de beste songs van deze iconen uit de popmuziek.
HELP! A Beatles Tribute is één van de meest memorabele tributeshows ter wereld. Met hun ongeëvenaarde oog voor detail, originele kostuums en kenmerkende instrumenten weet de band de tijden van The Beatles te herleven. Tegenover hen staat Stones Sessions, die met een imponerende show en personality al menig publiek naar de 1970’s van The Rolling Stones heeft gelanceerd. Met een wereldtournee op zak doet de band als geen ander het decennium van seks, drugs & rock ‘n roll eer aan.
Kaarten zijn verkrijgbaar op de website, telefonisch via 0315 - 200150 of in het DRU Inspiratiepunt/VVV op het DRU Industriepark. Bezoekers moeten bij binnenkomst een coronatoegangsbewijs tonen.


dru-industriepark.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Gelderse Post