Tijdens een vorig concert. Foto: PR

Tijdens een vorig concert. Foto: PR

De Steenoven opnieuw in vuur en vlam!

Muziek

ETTEN - Het Steenovenconcert is voor het Ettens Mannenkoor traditioneel de afsluiting van het repetitie- en concertjaar.

Net als het vorig jaar is het ook dit jaar weer een vreemd jaar geweest vanwege de gevolgen van de coronapandemie. In Lichtenvoorde deed het koor mee aan The Passion en zong er in totaal zes liederen. In Lichtenvoorde werd dit gezien als een groot succes en zo voelde het voor het koor ook: voor het eerst sinds lange tijd konden de zangers weer voluit samen zingen en met z’n allen bijdragen aan een mooi concert.

Na een concert in Grouw op tweede pinksterdag 6 juni gaan de zangers dit ook doen tijdens het 22e Steenovencert op maandagavond 4 juli om 19.30 uur: met een knipoog naar een vroegere functie van de Steenoven gaat het Ettens Mannenkoor de ruimte weer in vuur en vlam zetten na een pauze van drie jaar en er een mooi feest achteraan bouwen.

Luchtig
Gebracht wordt een luchtig, gezellig en avondvullend programma van oude klassiekers en nieuw repertoire. Het bijzondere aan dit concert is de ongedwongen sfeer en de unieke locatie waar het gegeven wordt.
Voor het 22e jaar wordt de loods van de voormalige steenfabriek De IJssel omgetoverd tot een bijzondere concertlocatie. Tussen twee campings en met een zomers repertoire heeft dit concert alle nodige ingrediënten in zich om volop in vakantiestemming te komen.
“Het belooft net als vóór de coronaperiode weer een spetterend concert te worden met een grote opkomst”, hoopt voorzitter Niels Berendsen.

De toegang is gratis, een vrije gift ter bestrijding van de kosten wordt aan het eind erg op prijs gesteld. Deze vrije giften helpen mee om dit concert in stand te houden.


www.ettensmannenkoor.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant