LP's draaien. Foto: PR
LP's draaien. Foto: PR PR

Vinylavond bij café Jan ter Voert in Megchelen

Muziek

MEGCHELEN - Op zaterdagavond 1 oktober ligt er zwart vinyl in café Jan ter Voert in Megchelen. Niet op de vloer, maar op de draaitafel. 

Enkele toonaangevende Megchelnaren waren op zoek naar een evenement om de Knollenkermis nieuw leven in te blazen. Wat past er beter bij zo’n historisch feest dan nostalgische muziek van elpees en singles toen de cd nog niet was uitgevonden en streaming onbekend. Toen de hoezen ware kunstwerken waren. De avond staat in het teken van de eighties. De tijd van disco, ‘de tied van wiede piepen’, komt weer tot leven. Café Jan ter Voert wordt omgetoverd tot één bruisende sfeervolle discotheek uit de jaren 80 inclusief dansvloer.

Boney M, The Jacksons, Donna Summer en Chic komen allemaal voorbij in Megchelen met oorwurmen, die klinken van de draaitafel van DJ Gerrit. De Winterswijkse discjockey is net zo oud als zijn platen en kan putten uit kisten vol golden oldies. Heb je zelf nog platen, die je nog eens wilt horen dan neem ze gerust mee. Play that funky music! En wat zou het mooi zijn als je ook nog in een toepasselijke outfit verschijnt. Dance the night away!

Gratis entree
De toegang tot de 80s party is gratis. De deuren van disco Jan ter Voert gaan op zaterdagavond 1 oktober open om 21.00 uur.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant