Afbeelding
Zamrznuti to

Harmony & Metallica: a tribute to Metallica’s S&M

Muziek

ULFT - De muziek van Metallica gaat perfect samen met de klanken van een groot orkest. Dat is bekend sinds ‘S&M’, het negende album van deze legendarische metalband. Het album werd live opgenomen met het San Francisco Symphony Orchestra in 1999 en nog eens live vertolkt tijdens het twintigjarig jubileum van het album in 2019.

Dankzij een samenwerking tussen het Brabantse harmonieorkest Zeelandia en leden van de inmiddels ter ziele gegane Metallica tributeband The Unforgiven, aangevuld met de gitarist van rockcoverband Rattlesnake Shake, kan hier nu ook live van genoten worden. Op 8 oktober is deze voorstelling in het poppodium van DRU Industriepark.
In aanloop naar een aantal grote concerten komt deze tribute-show als eerste voor een try-out naar de DRU in Ulft. Een buitengewone kans om een mooie selectie van S&M nummers live te bewonderen met medewerking van een 50-koppig orkest.

The Unforgiven II
Na de tribute aan Metallica’s S&M zullen de vier bandleden, voor deze gelegenheid omgedoopt tot The Unforgiven II, zelf nog een show geven zonder het orkest. Deze afterparty zit barstensvol onvervalste Metallica klassiekers. The Unforgiven gold als één van de beste tribute-acts en veroverde vele zalen en festivals door heel Europa in hun twintigjarig bestaan.

Informatie
Het concert begint om 20.30 uur in het DRU poppodium.
Kaarten (20 euro) zijn verkrijgbaar via de website, telefonisch via 0315-200150 of in het DRUInspiratiepunt / VVV op het DRU Industriepark.

www.dru-industriepark.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant