Infloyd. Foto: Albert Jolen
Infloyd. Foto: Albert Jolen albert jolen 1960

Muziek van Pink Floyd komt tot leven in DRU poppodium

Muziek

ULFT - De muziek van Pink Floyd inspireert al decennia lang generaties van muziekliefhebbers. Pink Floyd zal volgens de nog levende ex-leden nooit meer samen optreden, maar de muziek blijft voortleven en moet vooral gespééld worden, vindt Infloyd. Op zaterdag 10 december staat de band in het poppodium van het DRU Industriepark.

Infloyd is de Nederlandse Pink Floyd tributeband die sinds 2013 floreert in het Nederlandse clubcircuit. Tournees langs de gevestigde poppodia werden in 2017 en 2018 groots afgesloten in AFAS Live in Amsterdam.

In de show ‘Which one’s Pink’ wordt een waanzinnige selectie uit het rijke oeuvre van Pink Floyd én Roger Waters gespeeld. Een eerbetoon aan de compositie en de sound, maar live zoals Pink Floyd dat in die jaren zelf deed: spelend met de materie, emotie en met onbeteugelde energie.

De voorstelling begint om 20.30 uur in het poppodium. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website, telefonisch via 0315 - 200150 of in het DRU Inspiratiepunt / VVV op het DRU Industriepark.

www.dru-industriepark.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Gelderse Post