The Adele Project. Foto: PR
The Adele Project. Foto: PR PR

The Adele Project brengt ode aan Britse superster in theater DRU

Muziek

ULFT - De mooiste muziek van Adele komt aan bod tijdens het theaterconcert van The Adele Project op vrijdag 16 december in het theater van het DRU Industriepark. 

Adele’s nieuwste album ’30’ heeft in meer dan 100 landen de nummer 1 positie in de hitlijsten behaald. ‘Easy on me’ verbrak een speciaal Spotify-record als meest gestreamde nummer in één dag. Deze mooie feiten viert The Adele Project met een nieuwe 2022-show, met de nieuwe nummers van het album ‘30’ en natuurlijk haar grootste hits.
Een show met een duidelijk rode draad, ontroerende anekdotes, een flinke dosis zelfspot en natuurlijk de adembenemende muziek van Adele. De zevenkoppige conservatorium geschoolde band zorgt voor de perfecte beleving en zangeres Jolanda Knecht is niet alleen een Adele ‘look-a-like’, haar stem is nagenoeg een kopie van Adele’s stem én ze heeft dezelfde ontwapende humor.

Informatie
De voorstelling begint om 20.00 uur in de Rabobankzaal. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website, telefonisch via 0315 - 200150 of in het DRU Inspiratiepunt / VVV op het DRU Industriepark.


dru-industriepark.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant