Jaap Berends, Tessa Zoutendijk, Ernest Beuving en Erik Raayman (v.l.n.r.) laten Leonard Cohen herleven. Foto: PR

Jaap Berends, Tessa Zoutendijk, Ernest Beuving en Erik Raayman (v.l.n.r.) laten Leonard Cohen herleven. Foto: PR

Ernest Beuving brengt Leonard Cohen naar Ons Pakhuus

Muziek

SILVOLDE - Na enkele jaren pauze in  de theateroptredens kan ook in Ons Pakhuus wederom worden genoten van meerdere bekende gasten. Zo’n vertrouwd gezicht is Ernest Beuving. Op vrijdag 20 januari brengt deze cabaretier, verteller, zanger en muzikant in de Eko Theaterzaal een hommage aan Leonard Cohen.

Onder de titel ‘So long Cohen’ zijn de mooiste liedjes, teksten en uitspraken van Leonard Cohen te horen in een theaterconcert . Ernest Beuving zingt en zoekt Leonard Cohen op theatrale en soms cabareteske wijze. Ook laat hij, via imitaties en persiflages, markante tafelgasten aanschuiven om mee te zoeken. Van Maarten van Rossem tot Bob Dylan. Kortom, een avond heerlijke Leonard Cohen-muziek en beleving, met veel humor, ontroering en poëzie.
‘So long Cohen’ wordt uitgevoerd door: Ernest Beuving: zang, verteller, cabaretier en gitaar; Erik Raayman: gitaar, bas, kunstfluiten en zang; Jaap Berends: contrabas, gitaar, banjo, piano en zang; Tessa Zoutendijk: viool, accordeon, mandoline en zang en Jurriaan Boerstoel: piano, techniek.
De voorstelling begint om 20 uur, zaal open om 19.15 uur. Entree 18,00 euro. Reservering is reeds mogelijk via e-mail info@onspakhuussilvolde.nl of tel. 06-36172919. De kaarten kunnen op de dag van de voorstelling vanaf 19.15 uur worden afgehaald of in overleg. Het verschuldigde bedrag moet uiterlijk op 10 januari zijn bijgeschreven op rekening NL86 RBRB 0850159156 t.n.v. Stichting “Ons Pakhuus”. Via de mail volgt een bevestiging. Niet gereserveerde kaarten zijn indien nog voorradig aan de kassa te koop.


www.onspakhuussilvolde.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant