Nodox. Foto: PR
Nodox. Foto: PR Wim Kerkhofs

Een mooie avond met akoetische Sixties en Seventies muziek bij Vrijenzo Varsseveld

Muziek

VARSSEVELD - De band Nodox is oorspronkelijk samengesteld uit leden die allemaal wat hebben met twee andere bands, No-Time en Maddoxs, vandaar de naam NODOX en speelt blues , country, rock & roll en een vleugje jazz. Vrijdag 5 mei is deze band te beluisteren in het Witte Kerkje in Varsseveld.

De bandleden Jos Dammers, Hans Lindeboom en Bert Nijenhuis kennen elkaar al lange tijd via de wielerclub ETP (Zutphen). Na een aantal jaren van “we moeten eens samen wat gaan doen ”is het er in 2013 van gekomen. Peter Wolters werd er bij gevraagd als bassist. De band besloot akoestisch te gaan spelen, gewoon lekker thuis samen muziek maken. Al gauw bleek het goed te klikken en werd besloten af en toe op te gaan treden, zodat ook anderen een graantje van het plezier kunnen mee pikken. Sinds zomer 2020 is Victor Macaré de band komen versterken. Nodox past het beste in een knusse setting, een kroeg, een kleine zaal maar ook zoals nu in ’t Witte Kerkje van Varsseveld bij Vrij én….Zo,  Doetinchemseweg 5 in Varsseveld.

Nodox speelt vooral covers uit de 60er en 70er jaren. Vooral de iets minder jonge luisteraars zullen de meeste van onze nummers snel herkennen. Het optreden op vrijdag 5 mei begint om 20.00 uur en de zaal is open vanaf 19.30 uur. De entree is gratis, een vrijwillige bijdrage wordt gewaardeerd.

Info: vrijenzo@gmail.com of 0641391784 (Gerwin)

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant