Orkest Koninklijke Luchtmacht. Foto: Paul Tolenaar
Orkest Koninklijke Luchtmacht. Foto: Paul Tolenaar Paul Tolenaar

Orkest Koninklijke Luchtmacht naar Varsseveld

Muziek

VARSSEVELD - Het Orkest Koninklijke Luchtmacht komt op 3 juni naar Varsseveld met de show ‘The Jukebox’. Onder het motto “Pick what we play” verzorgt het showorkest met veelzijdige vocalisten een programma dat is samengesteld uit nummers die door het publiek zelf gekozen zijn.

Het Orkest Koninklijke Luchtmacht kan zich meten met de internationale top van bigbands en orkesten en is naast het gerenommeerde Metropole Orkest het enige beroepsorkest in Nederland dat zich volledig heeft toegelegd op de lichte muziek. Het orkest verzorgde recent nog het 5-mei-concert op de Amstel in Amsterdam.

Het principe van de Jukebox is simpel: het publiek kan bij binnenkomst stemmen uit een lijst met tientallen nummers (stijl: Top2000). Vlak voor aanvang van het concert worden de stemmen geteld. Zo ontstaat dus ter plekke de unieke playlist voor die avond. Kies een tophit uit je jeugd, laat de mooiste filmtrack spelen, beleef jouw favoriete meezinger of romantische love-song en bepaal samen met het orkest de speellijst van het concert.

Er ontstaat zo een avondvullend showprogramma. Samen met topvocalisten laten de 41 blazers en zevenkoppige ritmesectie u genieten van de unieke sound van het Orkest Koninklijke Luchtmacht. De vocalisten van de avond zijn Talita Angwarmasse en Jeroen van den Berg. Zij zijn beide o.m. bekend van diverse grote theaterproducties. Een groot ledscherm en een uitgebreide lichtshow maken de avond helemaal af.

Het concert vindt plaats in Zwem- en Sportcentrum van Pallandt. De organisatie is in handen van muziekvereniging Jubal uit Varsseveld; Jubal treedt niet op. De zaal gaat open rond 19.15 uur en het concert begint om 20.00 uur. Het concert is afgelopen rond 22.30 uur.
Het Orkest Koninklijke Luchtmacht zou al in 2020 naar Varsseveld komen. Vanwege corona is dit enkele keren uitgesteld. Destijds aangeschafte toegangskaarten blijven gelden.
Toegangskaarten kosten 12 euro en zijn inclusief consumptie in de pauze en de garderobe. De kaarten zijn uitsluitend verkrijgbaar via de webshop op de website van muziekvereniging Jubal.


www.jubalvarsseveld.nl/webshop

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant