Het Ettense koor IKV. Foto: Roel Kleinpenning

Het Ettense koor IKV. Foto: Roel Kleinpenning

Foto: Roel Kleinpenning

IPK Etten gaat virtueel op concertreis naar Slovenië

Muziek

ETTEN - IPK Etten gaat voor haar jaarlijkse concert op reis door Europa. Vanuit de Oude Kerk wordt virtueel een trip gemaakt naar Slovenië, waarbij uit elk land dat wordt gepasseerd, zowel op de heenreis als op de terugreis, liederen ten gehore worden gebracht.

De busreis met een heuse chauffeur voert op weg naar Slovenië door Duitsland en Oostenrijk. In het reisdoel wordt een concert van Sloveense volksliederen ten gehore gebracht. Vervolgens wordt de terugreis aanvaard en gaat het gezelschap via Italië, Frankrijk en België weer terug naar Nederland. Het koor zingt a capella, maar ook met begeleiding van piano en orgel. Daarnaast zijn solisten te horen alsmede duetten, een muzikaal trio, een kwartet en zelfs een kwintet.
Het concert in de Oude Kerk wordt opgeluisterd met prachtige licht- en geluidseffecten. Daarnaast brengt het koor verschillende verrassende en hilarische ontwikkelingen op de bühne, waarbij het publiek nauw wordt betrokken. Een geweldige verteller rijgt alles aaneen.
Het concert vindt plaats op zaterdag 28 oktober en begint om 19.30 uur. De kerk is open vanaf 19.00 uur. Entreekaarten à 10 euro zijn te koop bij drogisterij Westerhof en Peter Ketelaar, St. Lidwinastraat 22 te Etten (tussen 18.00 en 19.00 uur).

Advertenties doorgeplaatst vanuit Gelderse Post Oude IJsselstreek