Def Dollars. Foto: PR
Def Dollars. Foto: PR

Dag van de Achterhoekse Popmuziek bij Rockcafé Taste

Muziek Groenlo

GROENLO - De Dag van de Achterhoekse Popmuziek is hét evenement waar artiesten en locaties laten zien wat de Achterhoekse muziekscene in pacht heeft. Uiteraard is Rockcafé Taste ook deze editie op zaterdag 18 november weer van de partij en brengt twee bands op het podium: Capital 33 en The Deaf Dollars. Aanvang: 21.30 uur (zaal open vanaf 20.00 uur). Klik hier voor kaarten.

Capital 33 uit bestaat uit vier studentenvrienden muziektherapie. Met Zutphen als thuisbasis is de band hard aan het werk om binnen de Achterhoek en Gelderland naam te maken. Zo is inmiddels de eerste EP Life Affair uit op Spotify, stonden zij diverse keren in Dollars Nijmegen en is de publieksprijs van de Achterhoekse Band Competitie ook binnen. Deze 4 multi-instrumentalisten krijgen met hun unieke energieke sound alles in beweging, en staan daarmee garant voor een energieke show.

Bij hoofdact The Deaf Dollars staat liefde voor de kunst van muziek op nr 1. Deze rockband is uitgevonden door 3 vrienden voor het leven die na een lange zoektocht eindelijk hun koffers vol muzikale ervaringen kunnen gebruiken om vol gas hun muzikale capaciteiten tot het maximale te pushen. Rock gecombineerd met vet strakke top-lines, beïnvloed door de sound van de 80’s zorgt ervoor dat The Deaf Dollars laten zien waar ze voor staan. Met legendarische artiesten als Prince, David Bowie, Queen and Lenny Kravitz als hun muzikale helden, zul je worden meegetrokken in een wervelende live performance.


www.rockcafetaste.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Gelderse Post Oude IJsselstreek