Links Eva ten Have en rechts Marlou Kroesen. In het midden dirigent Bas Koolenbrander. Foto: Nico Marcus

Links Eva ten Have en rechts Marlou Kroesen. In het midden dirigent Bas Koolenbrander. Foto: Nico Marcus

Foto: Nico Marcus

Jonge zangtalenten stelen show bij Music Together 5

Muziek

VARSSELDER - De jonge zangtalenten uit Varsselder-Veldhunten hebben zonder twijfel de show gestolen bij de Music Together 5-concerten van fanfare muziekvereniging St. Gregorius. ‘t Dorpshuus was afgelopen vrijdag- en zaterdagavond vol bezet voor dit unieke concept, waarbij plaatselijke zangtalenten worden begeleid door het orkest en bandleden.

Het was een groot succes. Absolute hoogtepunten waren de jonge zangtalenten uit Varsselder-Veldhunten die met gedrevenheid, kwaliteit en enthousiasme optraden. Stuk voor stuk virtuozen waar we in de toekomst nog veel van zullen gaan horen. Maar ook bij het orkest zelf bleken zangers te zitten, die opzien baarden. Ze stapten letterlijk uit hun comfortzone tussen het orkest om de voorgrond van het podium te betreden en verrasten daar het publiek met hun performance.
De afwisseling in het programma was groot: gevoelige ballads als ‘Old and wise’ werden gevolgd door ruige rocknummers als een Deep Purple-medley en swingende popnummers als ‘Can’t stop the feeling’. Het orkest, onder leiding van Bas Koolenbrander, heeft weer muzikale hoogstandjes laten horen. Op de achtergrond werden subtiele beelden en filmpjes geprojecteerd, wat het evenement helemaal afmaakte.
Na maanden van voorbereidingen heeft het publiek in ’t Dorpshuus twee avonden met volle teugen genoten.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Gelderse Post Oude IJsselstreek