The Papachitos tijdens het optreden bij Cafe Merleyn Doetinchem.
The Papachitos tijdens het optreden bij Cafe Merleyn Doetinchem. Foto Leo Jansen

The Papachitos in dorpscafé Varsselder-Veldhunten

Muziek

VARSSELDER-VELDHUNTEN - Op vrijdagavond 1 maart is er weer een dorpscafé in ’t Dorpshuus. Niet alleen de oudere jeugd, ook de jongeren weten de weg naar het dorpscafé te vinden. Om daar op in te spelen is op vrijdagavond 1 maart live muziek te horen van de band the Papachitos die deels een thuiswedstrijd spelen. 

The Papachitos zijn opgericht in het Achterhoekse plaatsje Wieken en bandleden Rick en Roel zijn in Varsselder geboren en opgegroeid. De indie/rock groep, met de instrumentalisten Stefan Graat, Rick Hendrixen, Roel Jansen en de charismatische zanger Thijs Graat, speelt covers van o.a. bands als Oasis, Red Hot Chili Peppers en The Strokes. De band blijft groeien door alle energieke live optredens waarbij je niet stil kunt blijven staan en heeft eigen werk in de maak.

Jos van Toor, Leo Bruggeman en Henk Masselink kwamen op het idee het aloude dorpscafé weer tot leven te wekken in een modern jasje. Elke eerste vrijdagavond van de maand is er een gezellige avond in een ongedwongen sfeer. Geen commerciële gedachten maar een echt bruin café idee. Iedereen is vanaf 20:00 uur welkom en de toegang is gratis.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Gelderse Post Oude IJsselstreek