Foto: Henk van Raaij
Foto: Henk van Raaij Foto: Henk van Raaij

Voorjaarsconcert St. Radboud

Muziek

SILVOLDE - Harmonie St. Radboud houdt op zondag 17 maart haar voorjaarsconcert in ‘Ons Pakhuus’ te Silvolde. Het belooft een bijzonder concert te worden waarbij de, inmiddels meer dan 100 jarige Silvoldse vereniging, alle facetten van muziek maken binnen de vereniging laat horen. 

Harmonie St. Radboud staat bekend voor de bijzondere concerten die zij organiseren. Zo hebben zij vorig jaar nog een kindervoorstelling georganiseerd waarbij de harmonie live de muziek voor haar rekening nam. Dit keer wordt het ‘ouderwets’, een concert met uiteenlopende muziekstukken gebracht door het orkest en door de drumband van harmonie St. Radboud uit Silvolde.

De bezoeker wordt op zondag 17 maart niet alleen getrakteerd doordat het harmonieorkest en de drumband van zich laten horen. Ook zullen de leerlingen die nog maar pas een instrument bespelen meespelen met het grote orkest. Speciaal voor hen zijn er twee muziekstukken geselecteerd waarbij de leerlingen mee kunnen spelen met het orkest. Daarnaast zullen als afsluiter van dit concert de drumband gezamenlijk met het harmonieorkest enkele nummers laten horen. Dit belooft een Braziliaans spektakel te worden, waarbij de ‘Eko Theaterzaal’ van ‘Ons Pakhuus’ te Silvolde zal worden omgedoopt tot een groot Zuid Amerikaans straatfeest.

Naast het muzikale spektakel zullen de jubilarissen van het afgelopen jaar ook in het zonnetje worden gezet tijdens dit voorjaarsconcert. De entree is gratis en het begint om 10:30 uur.


radboudsilvolde.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant