Harmonie Onderling Genoegen uit Etten

Harmonie Onderling Genoegen uit Etten

Paulien Gregoor

Harmonie Onderling Genoegen uit Etten huldigt jubilarissen

Muziek

ETTEN - Harmonie Onderling Genoegen uit Etten vierde haar eeuwfeest met een indrukwekkend jubileumconcert in de Gregoriuskerk in Terborg. Het historische jubileum werd gevierd met vocaal ensemble Luscinia. Daarnaast was er een aanwezigheid van een enthousiast publiek, dat de kerk tot vrijwel de laatste stoel vulde.

Een hoogtepunt van deze muzikale ochtend was de huldiging van maar liefst dertien jubilarissen, die gezamenlijk een totaal lidmaatschap van maar liefst 415 jaar vertegenwoordigen. Een buitengewone prestatie die de toewijding en betrokkenheid van de leden aan de harmonie onderstreept: “We zijn ontzettend trots dat we twee van onze meest toegewijde leden en zussen, Marga Jansen-Scholten en Marie van Loon-Scholten, in het zonnetje konden zetten. Met een lidmaatschap van respectievelijk 60 en 65 jaar zijn zij ware iconen van Harmonie Onderling Genoegen. Hun jarenlange inzet en passie voor de muziek hebben we deze ochtend gevierd.

Het jubileumconcert markeert een blijk van waardering voor de lange en rijke geschiedenis van Harmonie Onderling Genoegen. De huldiging was een moment van reflectie op de vele hoogtepunten en mijlpalen die de vereniging heeft doorgemaakt in de afgelopen eeuw. Daarnaast kijken we vol goede moed naar de toekomst en met name ons kerstconcert op zaterdag 21 december met het Ettens Mannenkoor.

Met haar honderdjarig bestaan blijft Harmonie Onderling Genoegen een belangrijk onderdeel van de culturele verenigingen in Etten.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant