Afbeelding
Foto: Pexels.com

Solistenconcours in Silvolde

Muziek

SILVOLDE - Op zaterdag 20 april wordt het Solistenconcours van Muziekbond Gelderland- Flevoland (MBGF) gehouden in samenwerking met CMV Excelsior Silvolde.

“Eindelijk is er weer een solistenconcours, nadat in 2014 het laatste solistenconcours is gehouden in Well (GLD), staan we eindelijk weer op de kaart. Een aantal leden van de Muziekvereniging “Excelsior” uit Silvolde, die dit jaar hun 85-jarig jubileum vieren, verlenen hieraan hun medewerking.”

Het solistenconcours is een echte wedstrijd, maar plezier in het muziek maken voor en met elkaar staat voorop: “De gehele zaterdagmiddag treden blaasmuziekanten op, van solisten tot ensembles. Er doen zowel beginners als ervaren muzikanten mee, vanaf de 5e tot en met de 1e divisie. 

Het deskundige jurylid Joop Boerstoel zal iedereen op zijn of haar eigen niveau beoordelen. Elke deelnemer maakt kan op prijzen en er bestaat de mogelijkheid dat ze kunnen doorstromen naar het Nederlands kampioenschap. De aanvang in Ons Pakhuus, Molenberg 2, is vanaf 14.00 uur en de toegang is gratis.

mbgf.nl/solistenconcours-silvolde-20-april-2024

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant