KeyboardXperience
KeyboardXperience Foto: PR.

KeyboardXperience Popzaal DRU Industriepark Ulft

Muziek

ULFT - Op zondag 21 april om 14:00 uur vindt de jaarlijkse KeyboardXperience weer plaats in Ulft. In totaal zullen vijftig deelnemers een spectaculaire show opvoeren op een verlengd podium in de popzaal. Naast de 23 toetsenisten in de leeftijd van 9 tot en met 26 jaar uit de Euregio, nemen 20 break- & streetdancers en vier zangeressen deze editie deel aan dit evenement.

De regie is in handen van oud Nederlands en Europees kampioen Ronald van Barele, die al sinds 1995 jaarlijks optredens organiseert voor zijn Nederlandse en Duitse leerlingen en bij sommige stukken natuurlijk ook zelf meespeelt. Ook is er tijdens de gehele show visuele ondersteuning op een 6 x 4 meter grote LED-wall op het podium, die samen met licht en geluid mede garant staan voor een spetterende liveshow.

Traditiegetrouw is er een 5 meter lange catwalk, waardoor de zangeressen, de dansers en de keytar- (keyboardgitaar) spelers zich als het ware tussen het publiek kunnen begeven. Het programma omvat een kleurrijk scala uit de popmuziek, met titels als: Fix You (Coldplay ft. Ed Sheeran), Skyfall (Adele), Kiwi (Harry Styles), Wake me up when September ends (Green Day) en nog veel meer.

Kaarten zijn bij de zaal verkrijgbaar en die is vanaf 13:30 uur open. Er zijn een beperkt aantal zitplaatsen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant