Sfeerbeeld van de DKLparty 2023. Foto: Peter van Amersfoort

Sfeerbeeld van de DKLparty 2023. Foto: Peter van Amersfoort     

Foto: Peter van Amersfoort

Voorverkoop voor DKLparty is gestart

Muziek

SILVOLDE - Het is pas op zaterdag 29 juni, maar de voorverkoop van kaarten voor de DKLparty in Silvolde is gestart. Het grootste weidefeest in de wijde omgeving is alweer voor de 35ste keer, traditioneel in het laatste weekend van juni. Hele generaties zijn ermee opgegroeid. 

De ‘Daklozenparty’ begon in 1988 als een bescheiden verjaardagsfeestje van vijf vrienden, maar sinds die tijd zijn de grootste bands en dj’s in Silvolde te gast geweest. De organisatie stond altijd open voor vernieuwing en de formule is door de jaren aangepast aan de smaak en de wensen van het publiek, evenals de naam. Maar het eigenzinnige karakter is gebleven.
Voor 2024 presenteert de organiserende stichting opnieuw een smakelijk muzikaal programma voor jong en oud en iedereen kan aan zijn/haar trekken komen. De acts, die op 29 juni op en om de partytent optreden, zijn de dj’s: Loft Soundsystem, Janik, Papi & Niko, WeDamnz en FeestDJRuud. De DKLparty biedt ook elk jaar ruimte aan live muziek. Dit jaar zijn het de bands Straatwaarde, ABBA Tribute en Pas Op!.
De DKLparty is zoals altijd aan de Oude Dinxperloseweg in Silvolde. Het feest op zaterdag 29 juni duurt van 14.00 uur tot 01.00 uur. De laatste twee edities waren uitverkocht. Nu zijn nog tickets in de voorverkoop verkrijgbaar voor 17,50 euro p.p. Via de website.


events.flextickets.nl/event/dklparty

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant